Weer APK gekeurd

Zo het is weer achter de rug, het jaarlijkse bezoek aan de dierenarts. Laatst kwam een kaartje via de post en daar stond op “Voor Chira”, nou toen wist ik het al. Niet dat ik er bang voor ben, maar vroeger was het veel leuker. Toen ging ik altijd samen met Amor, die vroeg altijd direct om een koekje als zij binnenkwam. Direct met de voorpoten op de balie “Hallo hier ben ik, kom maar op met de koekies”. Maar ja, zo ben ik niet. Zeker niet als ik alleen ben. Maar goed ik heb het weer gered. Vrouwtje ging ervan uit dat ik veel te zwaar geworden was, maar gelukkig viel dat heel erg mee. De dierenarts zei dat ik dit gewicht best hebben kon. Yesss! Verder heeft hij me van alle kanten bekeken en op wat tandsteen na, was het allemaal prima in orde. Gelukkig kon de dierenarts die tandsteen er met een krabbertje zo afhalen. Dus ook zo gepiept. Nog even een prikje en ik kan er weer een jaar tegen aan. Doei dierenarts, tot volgend jaar. Oh ja, ik kreeg natuurlijk nog wel een paar koekjes.

Even op de weegschaal

Even op de weegschaal

Mooi op gewicht

Mooi op gewicht

Even luisteren en ja hoor, ik ben er nog

Even luisteren en ja hoor, ik ben er nog

Oeps, tandsteen ontdekt

Oeps, tandsteen ontdekt

Dit bericht is geplaatst in Belevenissen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.